Konstruktör

Vi söker nu en Konstruktör till vår verksamhet i Vindeln!

Som konstruktör på Cranab kommer du att arbeta med många olika spännande uppdrag inom mekanik-, maskin och hydraulikkonstruktion. Beslutsvägarna är korta, och möjligheterna att påverka ditt eget arbete samt produkterna är stora på företaget.

Om dig

Vi söker dig som har teknisk ingenjörsutbildning på högskolenivå eller motsvarande. Kunskaper och erfarenhet av 3d- CAD, FEM-beräkning och hållfasthetsdimensionering är meriterande. Då tjänsten innebär kontakter såväl inom som utom den egna avdelningen skall du som söker vara utåtriktad samt ha god förmåga att samarbeta. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter initiativkraft, lagspel, kvalitetsmedvetenhet samt att vi strävar efter en jämn könsfördelning och mångfald.

 

Om oss

Cranab AB är en världsledande leverantör av skogsmaskinskranar, gripare och kompletta busk- och vägröjningsmaskiner. Att ytterligare förstärka denna ställning och att etablera oss i samma position inom området timmerbils- och recycling kranar är det mål vi nu strävar efter.

Cranab AB har idag ca 150 anställda och omsätter ca 280 miljoner. Våra två fabriker är belägna i Vindeln, 55 km från Umeå.

 

Ansökan

Skicka in din ansökan, inklusive CV och personligt brev, till mattias.lundstrom@cranab.se. Sista ansökningsdag är 2018-10-15. Urval sker löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

 

Har du frågor eller är intresserad av att veta mer, så är du välkommen att kontakta

Konstruktionschef Mattias Lundström, 0933 - 14532, mattias.lundstrom@cranab.se

 

Facklig representant för Unionen är Emelie Ekman 0933 - 13552

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, tillträde sker enligt överenskommelse.

 

Välkommen in med din ansökan!

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt från säljare av rekryteringstjänster eller annonser.

Lediga jobb


KONTAKT

Cranab AB
922 82 Vindeln
Tel: +46(0)933-135 00

Follow on Newsdesk Follow on Facebook Follow on YouTube
Cranab 1
Karlsgårdsvägen 56
922 32 Vindeln
Cranab 2
Allan Jonssons väg 4
922 31 Vindeln